RESTORĀNS PĒRLE

SVAIGI LOKĀLI.  SEZONĀLI.
SEKOJIET MUMS
info@restoransperle.lv
+371 20777277
c
Image Alt

Ēdienkarte

Mūsu Edienkarte

Astoņu viesu vai lielākām grupām tiks pieskaitīta 10% maksa par apkalpošanu
Lūdzam iepriekš informēt par alerģijām pret pārtikas produktiem

UZKODAS UN ZUPAS

  • Uzkodu plate

    14.00 / 28.00 / 38.00
    maza / vidēja / liela
  • Austere

    4.50 / gab.
    (jautāt viesmīlim), apelsīnu – šalotu salsa
  • Cepts kazas siers

    8.00
    svaigi salāti, medus-sinepju mērce
  • Mīdijas

    14.00
    zivju-dārzeņu buljons, pašgatavoti frī
  • “Pērles” salāti

    9.00
    ar mango, avokado, sparģeli, papriku un tomātu
  • “Pērles” salāti

    11.00
    ar vistas fileju
  • “Pērles” salāti

    14.00
    ar tīģergarnelēm un vistas fileju
  • “Pērles” salāti

    17.00
    ar tīģergarnelēm un vistas fileju
  • Krāsainie Latvijas tomāti

    10.00
    bufallo mocarella un bazilika pesto
  • Siļķe

    10.00
    matjes siļķe, vinegrets, tecināts skābais krējums, balto pupiņu biezenis, ķimeņu mērce, frīze
  • Cēzara salāti ar vistu vai tīģergarnelēm

    9.00 / 12.00
    latvijas krāsainie romiešu salāti
  • Jūras ķemmītes

    15.00
    islandes jūras ķemmītes, baltais sparģelis, garneļu mērce, spinātu-cukini biezenis
  • Liellopa gaļas tartars

    14.00
    kapāta liellopa fileja, tartara piedevas, paipalu olas dzeltenums, rupjmaizes triļļi
  • Liellopa gaļas carpaccio

    11.00
    lauku zaļumi, parmezāns, mārrutki, rupjmaizes triļļi
  • Zivju zupa

    10.00
    cepti dārzeņi, jūras sparģeļi, dažādu zivju filejas, kokosa krēms, zivju buljons

PAMATĒDIENI

  • Pasta ar zivīm un jūras veltēm

    18.00
    tomātu sоfrito, parmezāns
  • Dienas loms

    16.00
    svaiga zivs fileja vai vesela zivs (jautāt viesmīlim), dārzeņu biezenis dārzeņu pērles un baltie sparģeļi, vaduvan karija – kokosriekstu mērce
  • Lauku vista

    17.00
    burkānu biezenis, sparģeļi un baraviku velutē
  • Liellopu filejas steiks / Jorkšīras steiks striploin

    22.00 / 26.00
    kartupeļu sacepums, sarkanvīna – siera mērce
  • Jorkšīras jērs

    26.00
    muguras daļa ar kauliņu, ratatui dārzeņi, jaunie kartupeļi
  • Teļa karbonāde

    20.00
    batāšu biezenis, salvijas-kaperu mērce
  • Burgers “Melnā Pērle”

    15.00
    45 dienas noturēta dry-aged liellopu gaļa, kartupeļi frī, pašgatavotas mērces

DESERTI

  • Creme brulee

    6.00
  • Panna Cotta

    6.00
    ar ogu mērci un svaigām ogām
  • Saldējumu vai sorbetu izlase

    6.00
  • Dienas deserts

    6.00